Translate

söndag 3 oktober 2010

Fortsatt träning och umgänge.


Hejsan. 

I torsdags var jag ute igen. jag tog två varv. Denna omgång tog också ca 1h 20 minuter. Jag trodde inte att jag skulle klara av det på den tiden då det kändes väldigt tungt i kroppen. Och denna vecka har jag provat en sak som Terje tipsade mig om. Jag har haft superundertröja på mig istället för t-shirt. Resultatet har varit enormt svettigt, men jag kanske förbränner mer då. :) jag var iaf nöjd. Förutom det var det rätt lugnt och jag röjde upp i rummet. Øyvind fyllde år denna dag och vi bjöd in dem på middag på lördagen.

I fredags vaknade jag i rätt hyffsad tid. Kl 10 ca. Jag skippade då frukosten för att dra ner på Sagene med Terjes terrängryggsäck för att köpa burpellets hos samma butik som jag köpt halm, hö och spån av tidigare. Där hittade jag två 20 kgs säckar med pellets för 240 NoK :). Billigast hittils! Det blev en utmaning att bära hem det. Även om det var goda bussförbindelser så blev jag fort trött i höfter och lår. Uppförsbackarna (de få som var), blev tunga så det var väldigt skönt att kunna komma hem och ställa ned den på golvet. men jag kände mig stolt! Tack vare denna motion skippade jag rundan i spåret denna dag. På eftermiddagen mötte jag Terje på Storo och inhandlade saker inför lördagen.

Vi handlade mat, en födelsedagspresent till Øyvind och fyra nya flata tallrikar. Terje hade två stycken när jag flyttade hit och efter polackernas vistelse här har både en av dem gått sönder, samt en massa andra saker försvunnit spårlöst ifrån köket. Det kändes härligt att köpa nya! Resten av dagen bestod av städning och tittande på film.

Bild på Mina tagen av Øyvind igår med sin HTC-telefon.

Igår så vaknade vi strax innan 11. Jag städade det sista, tvättade mina kläder, bakade lakritskola med chokladöverdrag med Turkisk peppar (väldigt gott faktiskt!), duschade och förberedde. Iren och Øyvind Kom ned vid  13.45. Sen bestod dagen av väldigt trevligt sällskap. Terje gjorde väldigt god lasagne, vi spelade Worms och "Sagan om Ringen" - brädspel, tittade på "Monsters Inc." och lyssnade på musik. Kaninerna var omtyckta och Mina fick t.o.m bli upplyft av Øyvind några gånger. :D Han tyckte om presenten också. De gick hem vid tolv, halv ett-tiden. Vi var alla väldigt mätta och belåtna och vi hade dessutom bestämt att vi skulle mötas idag och bära ned lite ved från garaget så jag kan få över mina kartonger från Tom denna vecka! :)

Idag har varit sisådär. Jag gick upp till dem vid 12-tiden och vi bar ca åtta vedpåsar nedför de fyra trapporna innan vi tyckte att det räckte. Jag hade varit lite orolig eftersom mina handleder gör väldigt ont på morgonen, plus att in rygg har krånglat de två sista dagarna. Men det gick bra. Efter det låg jag på deras soffa och tittade på när Øyvind hackade sitt Wii, samt spelade ett nytt spel som var en salig blandning mellan blodigt dödande och 8-bitars minispel och musik.. Ganska intressant, men det såg ganska jobbigt ut att spela :P De skulle ut och äta vid 16.30 och då gick jag hem i regnet..

Sedan dess har humöret inte riktigt varit detsamma. Jag och Terje blev lite osams en stund och mitt labila humör hjälpte ju inte överhuvudtaget. Jag har känt mig uttråkad och uppgiven i allmänhet och inte riktigt kunna sätta fingret på vad som är fel. kanske kan bero på att p-piller kartan börjar närma sig sitt slut ;P, kanske beror det på att mina hjärnspöken slår på mitt självförtroende.. Vad vet jag.. Jag hoppas bara att det släpper. Annars får jag tvinga det att släppa! Mina har iaf varit väldigt gullig idag. När jag var ledsen buffade hon på mig och klättrade på min arm och mitt knä.. Det verkade som att hon ville trösta mig, vilket det gjorde. Jag fick också en buff eller två av Lucy. De är så söta de två. :)

Nu på kvällen belv det raid i Conan. Jag var inte alls upplagd för det, men det släppte till slut. Nu är humöret lite bättre. men inte helt bra. Jag sitter och pustar och suckar - djupt.. Imorgon blir det iaf nya tag. Iren är intresserad av att börja träna med mig, vilket jag ser fram emot och min saker kommer antagligen över denna vecka! Så det är lite positivt som händer. Imorgon ska jag ned till banken och kontrollera en check som jag fått i sammanhang av ett modelljobb. Den ser inte äkta ut och jag är rädd att detta är en stor bluff.. Så jag vill inte bli lurad av pengar.

Men tills vidare önskar jag er en god natt! *klem*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar