Translate

torsdag 31 december 2009

Den lugna veckan.

Happy New Year av hexdeflective på Deviantart.com

Hejsan allihop..

Vet att det har varit några dagar sedan jag skrev, men det har inte riktigt varit så mycket action på sistonde.

På julfesten hade jag väldigt kul. Hade på mig en julig combo av en skotskrytig kjol, en röd skjorta och en svart väst. Var kul att få träffa Terjes vänner samt deras vänner. Men efter ca 2-3 timmar stack ca hälften ner på byen.. Det tyckte jag var väldigt dålig stil! Är man bjuden på julfest där det är tänkt att man ska umgås och ha kul med vänner och bekanta, där man blir bjuden på hemmagjord mat och det är bra stämning... Så ska man väl inte sticka därifrån!? Det visar ju bara hur mycket det betyder när man hellre vill ned på stan istället för att göra det till det bästa för en själv!

Men men, vi andra hade det väldigt roligt resten av kvällen. Vid ca 2-tiden kände jag att det var dags att gå hem, då jag varit trött och väldigt grynig i ögonen i några timmar och det var några som hade fått tillräckligt mycket i sig för den kvällen. Även om alkoholen flödade bland folket så var det ingen som blev bitter och otrevlig, så det gillade jag. Jag höll mig nykter hela kvällen som vanligt, men hade väldigt kul för det.

Efter det så blev jag förkyld. vi hade blivit bjudna till en gammal bekant till Terje, men eftersom jag blev sjuk, blev det inställt. Sedan dess har Terjes familj kommit, stannat och åkt tillbaka till hyttan (stugan) uppe på fjället. Och jag har spenderat dagarna med att ligga på soffan, snytit mig och druckit mycket vatten medan Terje har suttit och spelat Conan.. vilket jag är lite less på, då vi kom överens om att vi skulle låta Conan vara på vår julsemester...

Jag är bara väldigt snorig och har haft lite huvudvärk, men det är inte värre än så.. Annars har jag inte hört något från Accessorize.. Jag börjar bli otålig och desperat, samt rätt ledsen då det kändes som och jag fick intrycket av att jag skulle få jobbet.. Jag har ju försökt att inte få upp förhoppningarna, men på sätt och vis hade jag väl redan börjat göra lite planer,. Så därför känns det lite surt..

Idag är det nyårsafton..      Men det känns inte som det, då vi har gjort samma sak idag som de senaste dagarna.. Jag hoppas på att vi kan ta oss hem till någon idag och vara lite sociala, för jag har ingen lust att sitta här på nyårsafton. Jag vill klä upp mig! Vi får väl se vad som händer..

Just nu kanske Terjes mamma kommer hit.. så det blir lite socialisering iaf... Om inte annat får jag önska er där ute          

Ett riktigt gott nytt år!

Nyårskramar från Anne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar