Translate

torsdag 28 februari 2013

Kaninhunger.

Ja, jag kom ut och joggade i måndags, och i tisdags, och jag var på gymmet igår. Detta känns som en god start. Idag blir det vilodag. En av mina broddar till jogginskorna gick sönder när jag var ute i tisdags.. Så nu önskar jag mig ett par nya. Det är inte så illa att jogga ute nu, men sen när snön börjar smälta på riktigt och det blir is - då är det inte kul att jogga utan broddar!

För första gången på väldigt länge är jag nu helt pank till jag får lön på fredag.. Aldrig kul och jag blir nojig över att jag inte kommer lyckas fördela pengarna så jag klarar mig över månaden. Det tar lite tid att vänja sig vid att få två löner, vid två olika tillfällen.
Det plus att jag jobbat så mycket har bidragit till att det är helt tomt på hö här hemma. Det har varit det i en dag nu och jag har försökt att ge dem skålar fulla med grönsaker, plus torkat bröd och havregryn i brist på annat. Det gnager i mig då jag vet att det inte är tillräckligt och att de går hungriga. Men den lokala djuraffären öppnar om tio minuter och jag har fått lite pengar av Terje, så jag ska gå ut och köpa hö snart.

Idag är det vilodag för träningen iaf. Men jag rör ju på mig en del på jobbet så jag slipper stelna. Det ska blir skönt att ha ledigt i helgen, för det behövs städas här. Jag har just varit ut och tömt pappavfall som vi har bunkrat upp med sen vi tömde sist innan jul!
Det är lite svårt att veta.. Tidigare fylldes soporna upp jättesnabbt och efter två-tre gånger då jag velat tömt och det varit fullt, så har jag tappat orken och viljan att tömma. Så då blir det stående.

Bunny is hungry av Yuroran på Deviantart.com

Idag är det candyshop, men nu - GET FOOD FOR THE FLUFFY ONES!

Hoppas at ni har en fin dag.
//Anne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar